Fremtidens CK Land er begyndt

Hos CK Land har vi sat gang i en vigtig proces, der skal gøre os endnu mere attraktive som leverandør og arbejdsplads. Alle CK Lands medarbejdere har været på strategiseminar i Gdansk, hvor man i fællesskab har arbejdet med, hvordan virksomheden skal udvikle sig. Turen gav også tid til at se på byudviklingsprojekter.

”Vi er er i stor vækst både når det gælder antal opgaver og medarbejdere. Den udvikling ønsker vi at fortsætte, og derfor har vi fokus på, hvordan vi udvikler CK Land, så vi også fremover til trækker flere nye opgaver og selvfølgelig også medarbejdere til at løse opgaverne. Vi vil have de bedste medarbejdere, som er eftertragtede i branchen, og samtidig spændende opgaver, der gør, at vi kan tiltrække endnu flere medarbejdere. Derfor skal vi være den mest attraktive arbejdsplads i branchen,” siger administrerende direktør Johnny Schmidt.

Nogle af de emner der bliver arbejdet med, er blandt andet uddannelse og udvikling af medarbejderne, udvikling af organisationen, endnu mere attraktive ansættelsesforhold og medarbejderpakker, investering i ny teknologi, og mere synliggørelse af virksomheden, fagligheden og medarbejderne i CK Land.

Faglig inspiration om byudvikling

Strategiseminaret i Gdansk bød også en faglig rundtur til en del af byens mange byggeudviklingsprojekter. Gdansk er en by i rivende udvikling, ikke mindst når det gælder byggeriet. Her er de i gang med at tilbageføre byen til det udtryk Gdansk havde før 2. verdenskrig, hvilket betyder, at der både bliver bygget nyt og restaureret bestående bygninger i stor stil.

Hvis du er interesseret i at være med i udviklingen af vores spændende virksomhed, så se jobmulighederne her.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 45 81 07 35
ck@ckland.dk
LinkedIn