Ny administrerende direktør i CK Land

CK Land har ansat en ny administrerende direktør. Det er Johnny C. Schmidt, som kommer med mange års ledelseserfaring fra bl.a. Mærsk.

Johnny C. Schmidt er hentet til CK Land for at hjælpe med at udvikle virksomheden og gøre CK Land til endnu mere attraktiv over for kunder og ikke mindst medarbejdere.

”Vores virksomhed er vokset konstant gennem flere år. Med væksten følger større ledelsesmæssige opgaver samtidig med behov mere fokus på forretningen og de enkelte specialer vi har. Derfor har vi valgt at ansætte en erfaren direktør, der skal tage sig af den daglige ledelse og drive udviklingen sammen med os i partnerkredsen,” siger Bjørn Adsersen, der er en af de fire partnere i CK Land, og formand for bestyrelsen.

CK Land er vokset fra ni til 21 medarbejdere over de seneste år, og med stigende antal opgaver inden for blandt andet ejendomsudvikling, teknisk opmåling og 3D scanning er der brug for endnu flere hoveder og hænder. Det er blandt andet den opgave den nye direktør er gået i gang med.

”CK Land er en spændende virksomhed og arbejdsplads. Vi har en utrolig høj faglighed og en lang række interessante opgaver og kunder. Derfor var det en let beslutning for mig at sige ja til opgaven med at stå i spidsen for den udviklingsrejse, vi er i gang med. Jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring i at udvikle og lede virksomheder i tæt samarbejde med partnerkredsen,” siger Johnny C. Schmidt.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 45 81 07 35
ck@ckland.dk
LinkedIn