Studentermedhjælper i CK Land

Bred vifte af opgaver hos CK Land

Alsidige opgaver og stort ansvar med solid opbakning og et godt socialt samvær. Det er ordene, der indrammer livet som studentermedhjælper hos CK Land. Mød Tobias Bauer, der er en af CK Lands studentermedhjælpere.

Der er ikke en dag, hvor man keder sig som landinspektørstuderende hos CK Land. I jobbet kommer man rundt om mange discipliner og facetter i faget. Der er det perfekte mix af kontorarbejde, kundekontakt og arbejde i marken. Tobias Bauer giver her sit bud på, hvordan det er at arbejde i virksomheden. Han er landinspektørstuderende på kandidatstudiet, og har været hos CK Land siden bacheloruddannelsen.

”Hos CK Land bliver du sendt ud at måle, du får matrikulære opgaver, arbejder med servitutter og optegning. På den måde bliver du god til en bred vifte af faget som landinspektør. Samtidig får du enormt meget ansvar tidligt, men altid med hjælp fra dine kollegaer. Så du sidder aldrig alene med en opgave,” siger Tobias.

Tobias Bauer (th) er landinspektørstuderende hos CK Land sammen med Oskar Reisæter Rasmussen (m) og Magnus Munk Nielsen (tv).

Får praktisk erfaring med teorien

Arbejdet giver praktisk erfaring med det, man lærer på landinspektørstudiet.

”Jeg havde ikke været her længe før jeg fik mine egne små sager med matrikulært arbejde. Det har jeg ikke hørt om at andre på studiet får lov til andre steder. Selvfølgelig bliver det altid godkendt af de uddannede landinspektører, og du kan altid få hjælp, men det er fantastisk med det store ansvar vi får,” siger Tobias.”

Godt samarbejdsklima og sociale arrangementer

CK Land har nogle faste arrangementer hvert år. Udover den klassiske julefrokost er der en sommerfest, og så er der i efteråret en faglig udlandstur for alle medarbejdere. Sidste gang gik den til Gdansk, og til efteråret går turen længere sydpå. Men det er endnu en hemmelighed hvor til.

”CK Land er stedet at være som studerende, hvis du gerne vil udvikle dig fagligt og blive en del af et godt fællesskab.”

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 45 81 07 35
ck@ckland.dk
LinkedIn