Om CK Land

Det ligger i vores DNA at levere resultater gennem den personlige og nærværende kontakt til vores kunder. Vi sætter en ære i at være tilgængelige og agile.

Om firmaet

Vi er mere end 20 dygtige specialister indenfor fast ejendom, byggepladser samt teknisk opmåling og 3D scanning. Siden 1980’erne har vi opbygget en stor ekspertise, og vi sætter vores aftryk på ejendomsudvikling i en lang række store projekter i hele landet.

For vores ejendomsafdeling er det et adelsmærke at have fokus på ejendomsudviklerens behov. Vi sætter os i ejendomsudviklerens sted i alle projektets faser, fra DD til aflevering af det færdige byggeri til investor, lejer eller køber. Vi rådgiver og tilrettelægger sagsforløbet i samarbejde med ejendomsudvikleren og andre rådgivere med fokus på optimering og milepæle.

Vores byggepladsafdeling har specialiseret sig i at levere effektiv byggepladsafsætning med et erfarent mandskab, der har prøvet det et utal af gange.

Vores opmålingsafdeling udfører al slags opmåling med totalstation, GPS, laserscanner og droner indenfor ejendoms, industri- og infrastrukturområdet. Data fra opmåling anvendes som projekteringsgrundlag af arkitekter, ingeniører og entreprenører i både store og små private og offentlige projekter.

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kolleger. Se vores ledige stillinger her.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 45 81 07 35
ck@ckland.dk
LinkedIn